O nas

Pri nas lahko naročite izvedbo vseh zaključnih del v stanovanjskih objektih in zunaj njih. Smo samoiniciativna skupina, ki vam uredi vse, kar zahtevajo moderni trendi sodobnega bivalnega prostora.
Za izdelavo ponudbe izvedbe posameznih del vedno opravimo BREZPLAČEN OGLED IN RAZGOVOR SKUPAJ Z NAROČNIKOM. Po opravljenem skupnem ogledu pa Vam v najkrajšem času pripravimo in posredujemo ponudbo vseh potrebnih skupaj dogovorjenih del.

Za ogled in povpraševanje izpolnite KONTAKTNI OBRAZEC in opišite na kratko kakšna dela lahko opravimo za vas. Lahko pa nas tudi pokličete na Tel: 031-693-250, ali pošljete Faks: 01-836-19- 84.
Odgovorili vam bomo v čim krajšem času in se dogovorili za nadaljnje korake v obojestransko zadovoljstvo.

 

 Sodelujemo s številnimi podjetji

 

 

Smo ponosni lastniki certifikata Excellent SME Slovenia

certifikat odličnosti

Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju.

Glavni cilji izdaje certifikata je povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface Slovenija ter spletna tehnologija SafeSigned®, ki preprečuje kopiranje tega znaka kakovosti iz naše spletne strani.

Na pridobljeni certifikat smo ponosni in upamo, da smo s tem naredili še dodatni korak k utrditvi Vašega zaupanja v sodelovanje z nami.

S spoštovanjem,

Zlatko Mavrin direktor